TAndra (aspasiaroma) wrote,
TAndra
aspasiaroma

Какие интересные люди медитируют в тунеле Равне.


Potpredsjednik kompanije Retaj iz Dohe posjetio tunel Ravne

Zabilježene brojne posjete turista iz cijelog svijeta


PODIJELI

Potpredsjednik kompanije “Retaj” iz Dohe, gospodin Hashim Alawady, posjetio je Prahistorijski podzemni labirint Ravne. Alawady je na čelu jedne od najvećih katarskih kompanija koja se bavi marketingom, nekretninama, razvojnim projektima, itd. Između ostalog, ova kompanija u svom vlasništvu ima i najveći turistički magazin na Bliskom istoku.

Alawady je, u pratnji službenog vodiča, obišao tunele te je informiran o radovima na lokalitetu Bosanske doline piramida i nastojanjima Fondacije da u potpunosti razotkrije tajne ovog misterioznog kompleksa. Bio je impresioniran viđenim te je najavio da će naredni broj magazina biti posvećen turističkim atrakcijama u BiH, prije svega, bosanskim piramidama.

Kompanija Retaj u tunelu Ravne
Inače, Alawady je prije posjeta Prahistorijskom labirintu Ravne, kako nam je rekao, imao sastanke s članom Predsjedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, ministrom vanjskih poslova BiH Igorom Crnadkom te načelnicima općina Ilidža i Visoko Senaidom Memićem i Amrom Babić.

Intenzivna promocija otkrića bosanskih piramida širom svijeta daje rezultate. Ovaj put su gosti Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” došli iz Slovačke u trodnevnu posjetu Visokom. Prvo su posjetili prahistorijski podzemni labirint Ravne, a onda slijedi posjeta Bosanskoj piramidi Sunca i Mjeseca te tumulusu u Vratnici.

Tags: Путешествия
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments